TitelLaat los! Geliefd leven in het proces van overgave
ISBN9789083117331
Prijs€ 17.95
AuteurHillie Nooitgedagt
UitgeverTriple Boeken

Laat los – Geliefd leven in het proces van overgave

In mijn boek Laat los!’ vertel ik de lezer over mijn reis en ontdekkingstocht waarin overgave een rode draad is geworden in mijn leven. Overgave is een vorm van kracht en niet van zwakte, het is een sleutel voor iedere liefdesrelatie. Vertrouwen is een keuze om los te laten. In mijn leven kostte het mij alles maar het gaf mij het beste leven dat ik kon krijgen. In rust en vertrouwen gewoon mogen zijn en schitteren in de talenten die God je gegeven heeft, in plaats van altijd maar te vechten door competitie en vergelijken. Door een ongeluk op mijn twaalfde liep ik hersenletsel op waardoor mijn leven nooit meer hetzelfde zou zijn. Ik groeide op in een liefdevol christelijk gezin maar de exclusiviteit van het denken in die broederschap werkte voor mij verstikkend waardoor ging beseffen dat God toch meer is dan alles wat ik in die gemeenschap leerde. God is juist een God van eenheid, liefde en van nederigheid en naar die God ben ik op zoek gegaan.

Tijdens die zoektocht ging ik door een proces van vergeving en innerlijke genezing. Loslaten van het verleden werd voor mij essentieel voor de toekomst. Ik mocht ontdekken dat God de perfecte Vader voor mij is en dat Hij alleen bij machte is om mij te herstellen als ik mijn hele hart voor Hem open zodat Hij bij alle delen van mijn hart kan komen om het te vullen met Vaderlijke en Moederlijke liefde. Dat is genade als je de kracht krijgt om te ontvangen vanuit die overgave aan God.

In dit boek kun je lezen hoe ik met die worstelingen om ben gegaan, hoe het Woord van God en de openbaring van Zijn hart mij daarin richting hebben gegeven.